Ilie şi Ciurel, discuţii la sediul CEO. Noi numiri în Directorat!

Fostul director Laurenţiu Ciurel a fost miercuri la CE Oltenia, după multe luni de când a fost dat afară din companie. El l-a vizitat pe Ionel Ilie, directorul general al companiei. Miercuri nu a fost însă o zi bună pentru Ionel Ilie, care a fost informat că schimbarea sa din funcţie este inevitabilă şi se va produce vineri.
Schimbarea lui Ionel Ilie din fruntea Directoratului este iminentă. Consiliul de Supraveghere a trimis miercuri o adresă la companie, care a ajuns şi la directorul general Ionel Ilie, prin care l-a înştiinţat că trebuie să părăsească postul. O şedinţă a Consiliului de Supraveghere, singurul for care poate lua această decizie, are loc vineri. Tot vineri se pare că va fi prelungit cu 4 luni mandatul directorului Ovidiu Bălăcescu. Director general va fi, cel mai probabil, Sorin Boza, dar nu este exclusă nici numirea lui Laurenţiu Ciobotărică.
La CE Oltenia şi-a făcut apariţia, miercuri, Laurenţiu Ciurel, fostul director al CEO. El a stat aproape o oră în biroul lui Ionel Ilie. La ieşire l-a întâlnit pe liderul sindical Nelu Roşca, având cu acesta schimburi de replici nu tocmai prietenoase.
Un ziar local a dat pe surse câteva nume pentru Divizia Energie, iar pe lista scurtă nu este nici Ionel Ilie, nici Ion Pisc. Conducerea diviziei ar putea fi preluată de Adrian Băicuși, fost director al Transelectrica, Florin Mârza, fost director Termoelectrica, Eduard Schmidt, inginer de la SE Paroșeni. Pe listă se mai află şi o a patra persoană care provine din mediul privat. 

Vizualizări: 4,590

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: