Boza, șocat de numărul de economişti: „Erau 26 la nivel de Europa“

Organigrama realizată de noul director al CE Oltenia va fi discutată joi, în ședința de Directorat. Preşedintele Directoratului CE Oltenia Sorinel Boza a declarat că la compania la care lucra înainte, care era nr. 1 în lume, erau 26 de economişti la nivelul Europei, iar la producătorul de energie sunt 26 numai la o carieră.

Noua organigramă, care se află în procedură de aprobare, va conține oameni care vor avea o perioadă de probă de 3 luni, a spus Boza. „Fiecare om care va rămâne va trebui să demonstreze că e util“. Directorul care a lucrat în privat până acum a rămas uimit de numărul mare de economiști de la Jilț. „E o carieră cu 26 de economişti. 26 e cam mult, compania din care vin era nr. 1 în lume și aveam la nivel de Europa 25. Noi avem doar într-o carieră 26“.

Boza spune că organigrama va da mai multă putere sucursalelor și va scurta circuitul documentelor. A povestit într-o emisiune la TV Sud că în Directorat se aprobă și câtă varză și cartofi să cumpere hostelul Maiami. „A venit să aprob pentru Maiami cartofi și varză murată. Am rămas șocat. Sunt prea bine plătit să aprob cartofi“, a spus Boza.

„Vom analiza pe bază de evaluare de performanță. Toată lumea va porni de la zero. Vă asigur că oamenilor care au și alte business-uri le vom da șansa să se ocupe de business-urile lor“.

Sorinel Boza, președinte Directorat

Vizualizări: 7,726

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: