Boza umblă la sporurile şefilor din CEO

Preşedintele Directoratului Complexului Energetic Oltenia anunţă că sporul de conducere va fi dat pe viitor în funcţie de realizarea indicatorilor de performanţă. Şefii de cariere şi termocentrale vor fi evaluaţi lunar şi în funcţie de rezultate vor primi o componentă variabilă, care se va adăuga salariului fix.

Boza a explicat că, după reorganizare, personalul de conducere va fi plătit în funcţie de performanţe. „Fiecare director de carieră şi de termocentrală va avea obiective de performanţă în funcţie de care aceştia vor fi analizaţi lunar. În funcţie de îndeplinirea acestor obiective îşi vor lua salariul. Salariile vor avea două componente, una fixă şi una variabilă, direct proporţională cu gradul de realizare a obiectivelor”, a explicat Boza la Tele 3.

Practic, actualul spor de conducere va avea o nouă formă şi va fi luat doar de şefii care au rezultate. „Sporul de conducere, care pentru unii este 20%, pentru alţii 30%, nu se mai acordă automat, ci numai dacă directorul respectiv îşi îndeplineşte obiectivele”, a spus Boza.

Vizualizări: 5,336

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: