Boza vrea să rămână în CE Oltenia: Nu o să stăm cu mâinile în sân!

Revocat din Directoratul Complexului Energetic Oltenia, Sorin Boza nu are de gând să plece din companie. Este, în acest moment, în concediu medical și își dorește să rămână cadrul producătorului de energie. „Nu e normal să stăm cu mâinile în sân”, a spus Boza, la un post local de televiziune.

Sorin Boza s-a plâns că și-a sacrificat sănătatea ca să facă „minuni” în fruntea companiei energetice. „Noi respectăm decizia Consiliului de Supraveghere, însă nu voi sta cu mâinile în sân, că nu e normal să stăm cu mâinile în sân. O să vedem ce va fi în continuare. Eu sunt un om împăcat că mi-am făcut datoria în fruntea acestui Complex, ca membru de Directorat. Am sacrificat sănătate și nopți, și zile, și ce am reușit să facem în perioada aceasta au fost minuni. Credeți-mă, în trei ani, 2017 – 2019, ținând cont doar pentru cei care nu își doresc să-și amintească care era situația la sfârșitul anului 2016 până în anul 2017”, a declarat Boza, la Tele3.

Contractul lui Sorin Boza în cadrul Directoratului ar fi expirat în toamna acestui an. Managerul companiei, Daniel Burlan, a declarat că nu exclude păstrarea lui Sorin Boza în cadrul Complexului. „Există și această variantă. Nu o să facem acum organigrame, să vedem unde ne poziționăm fiecare. Toată lumea este utilă”, a declarat Daniel Burlan.

Vizualizări: 3,567

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: