Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Braconieri pe Jiu

Un bărbat de 56 de ani a fost prins la pescuit cu unelte interzise. Faptul a fost sesizat de un jandarm aflat în timpul liber.Ilie D. din Plopşoru a pescuit pe cursul de apă al râului Jiu, pe raza localităţii Gîrbov, folosind o plasă monofilament (tip setcă), cu lungimea de 50 de metri şi înălţimea de 1 metru  cu deschiderea la ochiul plasei de 4 X 4 cm. Persoanei în cauză i s-au întocmit actele de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de pescuit  al resurselor acvatice vii, cu unelte de pescuit având deschiderea la ochiul plasei sub dimensiunile minime legale şi deţinerea şi folosirea de unelte de pescuit interzise de lege, precum şi pescuitul cu unelte şi scule neautorizate.

Un alt caz a fost constatat de o patrulă de jandarmi din cadrul Detaşamentului Motru-Grupa Rovinari, care a depistat pe cursul râului Jiu în zona localităţii Rovinari, trei persoane, respectiv  K. Ioan, de 38 de ani, domiciliat în Rovinari, B.Ion,  de 59 de ani, domiciliat în municipiul Târgu Jiu şi V.Aurel, de 59 de ani, domiciliat în localitatea Dăneşti, care pescuiau pe râul Jiu, fără însă să posede permise de pescuit. Aceştia au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă în valoare de 300 lei, fiecare, conform prevederilor O.U.G. nr 23/2008.

Vizualizări: 97

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: