Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Braconierii s-au înmulţit pe Jiu

Mai multe persoane au fost amendate sau s-au ales cu dosare penale după ce au fost prinse braconând sau pescuind fără permis pe râul Jiu. Jandarmii au lucrat din plin la sfârşitul săptămânii trecute şi, cu ocazia controalelor făcute pe malul râului, au depistat bărbaţi de diferite vârste care încercau să prindă peşte fără să respecte prevederile legale.

Astfel, conform jandarmilor, 5 bărbaţi cu vârste cuprinse între 24 şi 40 de ani, sunt acuzaţi că s-au folosit de „cârstaşe” unelte improvizate cu fir textil, pentru a prinde peşte. Captura a fost eliberată în mediul natural, peştii revenind în apa Jiului. Cei care i-au prins fac obiectul unor dosare penale pe care jandarmii le vor înainta la Parchet pentru continuarea cercetărilor. Cei în cauză provin din Plopşoru, Turceni, Negomir şi Borăscu. Patru persoane din Bumbeşti-Jiu, Urdari şi Drăguţeşti, printre care şi un tânăr de 18 ani, au primit amenzi de câte 300 de lei pentru că nu aveau permis sau autorizaţie de pescuit.

Vizualizări: 89

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: