Horoscop

Horoscop 30 iunie

Berbec

Iubirea pluteşte în aer, indiferent că este vorba despre cei dragi sau despre animalul de companie. Sigur că din te miri ce se pot isca furtuni, dar aceste furtuni seamănă cu cele formate într-un pahar cu apă. Totuşi, luați aminte la nevoile şi dorinţele celor dragi. Pe de altă parte sunt momente minunate de a vă dedica unui hobby.

Taur

Frumos şi uşor vă rezolvați treburile gospodăreşti. Membrii familiei vă susţin, de aceea ascultați şi părerile lor. Din sfera profesională primiți solicitări importante. Cu puţin efort şi bunăvoinţă veți reuşi să rezolvați onorabil şi îndatoririle profesionale, şi pe cele gospodăreşti. Spre seară, adunați-i pe cei dragi la o şuetă.

Gemeni

În orice mod v-ați exprima, veți aduce mult farmec în relaţiile cu ceilalţi. Vorbele sunt pline de duh şi savurate pe îndelete de ceilalţi. Totuşi, feriți-vă să oferiți sfaturi, să emiteţi păreri personale sau judecăţi la adresa acţiunilor altora. În a doua parte a zilei se întrezăresc călătorii pe distanţe scurte şi întâlniri cu persoanele din anturajul apropiat.

Rac

Se pare că primiți bani sau cadouri, fie de la rude, fie de la colegii din sfera profesională. Minunat este că salarizarea de la locul de muncă se poate îmbunătăţi. Deocamdată sunt câştiguri mici, dar suficiente cât să vă rezolvați chestiunile personale prioritare şi să vă bucurați sufletul.

Leu

Ziua este favorabilă activităţilor de înnoire şi înfrumuseţare. Planificaţi-vă schimbarea garderobei, mergeți la o şedinţă de masaj, de aranjare a părului sau invitați-i pe cei dragi la o hoinăreală prin magazinele preferate. Farmecul pe care îl emanați va atrage în preajmă mulţi admiratori, care vor începe să vă susţină planurile de viitor.

Fecioară

Cu toată forfota din jur, vă simţiți bine şi în siguranţă. Sunteți discret, retras, dar zâmbitor. Sigur, gândurile neliniştitoare vizavi de copii sau persoana iubită vă dau târcoale, dar parcă o mână nevăzută le alungă şi sădeşte în loc bunăvoinţă, încredere şi bucurie. Ascultaţi-vă vocea interioară şi ţineți cont de ceea ce simţiți.

Balanţă

Este o zi în care primiți sfaturi şi informaţii deosebite din partea prietenilor sau a persoanelor care vă sprijină în domeniul socio-profesional. Este bine să ascultaţi şi să evitaţi a vă divulga planurile. De la chestiunile financiare se pot isca discuţii aprinse. Fie aceste persoane vă cer bani sub diverse forme, fie vă îndrumă în direcţii financiare favorabile lor, dar nepotrivite.

Scorpion

Sunteți actorul principal astăzi, atât în domeniul profesional în care activați, cât şi acasă, printre membrii familiei. Aveți farmec, strălucire şi toată lumea vă va asculta cu interes. Singurii nori ce pot apărea se întrezăresc din partea şefilor, care vă vor provoca la niscai discuţii aprinse.

Săgetător

Sunt momente bune pentru a vă schimba filozofia de viaţă. Vizionarea unor spectacole de teatru, film, muzică sau dialogurile cu oamenii instruiţi în ale vieţii v-ar bucura şi linişti sufletul. Înconjurați-vă de lucruri frumoase, planificaţi-vă activităţi culturale, parcurgerea unui curs necesar în domeniul profesional sau unul pe teme spirituale.

Capricorn

Începutul săptămânii vă aduce în atenţie plata facturilor şi verificarea bugetului de venituri şi cheltuieli. Minunat este că primiți susţinere materială, fie de la partenerul de viaţă sau rude, fie de la colaboratori. Totuşi este bine ca mai întâi să achitaţi datoriile, să vă ocupați de cheltuielile prioritare şi abia pe urmă să vă gândiți la investiţii sau împrumuturi.

Vărsător

Relaţiile parteneriale vă solicită mult. Partenerul de viaţă şi unii colaboratori vă sunt alături şi vă ajută exact cât aveți nevoie. Însă există şi persoane, alături de care sunteți implicat în diverse activităţi profesionale, care vă pun beţe în roate. Fiți prudent şi observați atent pe toată lumea din preajmă.

Peşti

Este o zi cu multă forfotă la serviciu, dar şi în planul domestic aveți treburi de rezolvat. Minunat este că primiți ajutoare de la cine vă aşteptaţi mai puţin. Relaţiile colegiale sunt armonioase şi orice diferend se poate ameliora. Pe de altă parte sunt posibile niscai neplăceri la capitolul sănătate.

Vizualizări: 860

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: