Brăţări de acces pentru 1.500 de bătrâni din Târgu Jiu

Bătrânii din municipiul Târgu Jiu care doresc să ia parte la petrecerea organizată de municipalitate de ziua lor trebuie să știe că au fost epuizate cele 1500 de invitații puse la bătaie de autorități. Cei care au reușit totuși să intre în posesia unei invitații au primit și câte o brățară pe care trebuie să o aibă la mână dacă vor sa intre în restaurantul unde va avea loc petrecerea.

Cele 1500 de invitaţii pentru manifestările de Ziua Vârstnicilor puse la bătaie de administraţia locală din Târgu Jiu au fost epuizate. Cei din primărie spun că prioritate au avut bătrânii care nu au participat la petrecerile organizate în anii trecuți. Pe lângă invitațiile la petrecere, vârstnicii au primit și câte o brățară pe care trebuie să o poarte pe perioada derulării petrecerii. Este primul an când sunt oferite astfel de brățări. Cei din primărie spun că astfel nu vor mai putea să intre la petrecere cu aceeași invitație mai mulți pensionari. Astfel de brățări sunt oferite de regulă de marile lanțuri hoteliere, în special cele din afara granițelor, sau la unele discoteci și ștranduri, pentru a identifica ușor clienții. "Noi am distribuit aceste invitații. Anul acesta, pe lângă invitații, fiecare pensionar a primit și o brățară pe care sperăm să o păstreze cu drag ca amintire a evenimentului la care vor participa și suntem convinși că le va face plăcere să participe", a declarat Alina Toader, directorul adjunct al Direcției Publice de Protecție Socială Târgu Jiu.
Brățările oferite de municipalitate bătrânilor pentru această petrecere sunt de culoare albastră, au la un capăt o parte adezivă și un număr, astfel că nu pot fi multiplicate.
Petrecerea organizată de primărie pentru vârstnicii din municipiu va avea loc la un restaurant de pe Insulița de pe Jiu în data de 29 septembrie, cu începere de la orele 16.30. Cel mai probabil brățările au fost puse la dispoziție de reprezentanții restaurantului cu pricina asta, pentru că pe fiecare brățară este inscripţionată sigla acestuia.

Vizualizări: 1,320

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: