Masă festivă pentru sute de vârstnici din Turburea

Vârstnicii din Turburea vor avea parte şi anul acesta de o petrecere pe cinste. Autorităţile locale vor pregăti o masă festivă la care sunt aşteptate în jur de 500 de persoane. Chiar dacă petrecerea este organizată cu prilejul Zilei Internaţionale a Vârstnicilor, edilul local spune că nu va interzice accesul celor care vor veni însoţiţi de copii sau nepoţi.

Primăria Turburea îi va serba şi anul acesta pe vârstnici, într-un cadru festiv. Autorităţile locale au găsit fonduri pentru a organiza o petrecere cu prilejul Zilei Internaţionale a Vârstnicilor. Pe data de 29 septembrie, circa 500 de persoane sunt aşteptate la o masă festivă, care va avea loc în cantina primăriei. „Pe data de 29 septembrie, vom organiza Ziua Vârstnicilor, vom organiza o masă festivă în cantina primăriei. Am alocat 15.000 de lei, vom pregăti meniuri pentru aproximativ 450-500 de persoane. Chiar dacă numărul vârstnicilor ar fi mai mic, ne aşteptăm ca unii dintre ei să vină însoţiţi de copii sau nepoţi. În anii trecuţi, am avut bătrâni care au venit cu nepoţi de mână şi nu putem da afară copiii”, a declarat Ion Bârcă, primarul comunei Turburea.
Distracţia şi voia bună vor fi asigurate de o formaţie de muzică populară. „Pentru câteva ore oamenii uită de problemele lor zilnice, iar la loc de cinste stă voia bună şi distracţia. Aşa că am invitat o formaţie de muzică populară pentru ca vârstnicii să aibă parte de o petrecere în adevăratul sens al cuvântului. Intenţionăm ca în fiecare an să-i sărbătorim pe vârstnici, iar petrecerea să devină o tradiţie”, a mai precizat primarul Bârcă.

Vizualizări: 423

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: