Brazilianul Mascarenhas a venit la Craiova să-și relanseze cariera

Brazilianul Matheus Mascarenhas este noua achiziție a FCU Craova. Acesta a venit la Craiova să-și relanseze cariera, după ce a suferit trei operații la genunchiul stâng, între 2019 - 2020.

FCU Craiova l-a transferat în cursul acestei săptămâni pe Matheus Mascarenhas, 24 de ani, fundaș stânga brazilian, care are și cetățenie portugheză. Fotbalistul carioca, crescut la Fluminense, a semnat până la finalul sezonului, cu opțiune de prelungire pentru încă doi ani.

Considerat o mare promisiune la vârsta junioratului, pe care puseseră ochii echipe mari din Europa, precum AC Milan sau Benfica, cariera lui Mascarenhas a intrat într-un con de umbră în ultimii trei ani din cauza accidentărilor.

Potrivit presei din Brazilia, Mascarenhas a fost operat de trei ori la genunchiul stâng, de două ori la menisc, pe când juca în "Țara Cafelei". Coșmarul lui a început în iunie 2019, la 21 de ani, la puțin timp după primele meciuri ca titular la Fluminense.  Puștiul care a fost coleg cu Neymar, Dani Alves sau Willian la selecționata olimpică a Braziliei a trecut cu bine peste intervenții.

În ianuarie 2020, Fluminense l-a împrumutat în Portugalia, la Vitoria Guimaraes, dar nu a apucat să joace niciun meci pentru că s-a accidentat grav în timpul unui antrenament, la același genunchi.

Mascarenhas a reziliat cu Vitoria Guimaraes și s-a întors în Brazilia, la Fluminense. A stat mai mult de un an pe bară și a revenit pe teren în august 2021.  De atunci a jucat sub formă de împrumut la Sampaio Correa (liga a doua, 11 meciuri) și la Confianca (liga a treia, 8 jocuri). Acum, Matheus Mascarenhas a semnat cu FCU Craiova în speranța că își va relansa cariera.

Vizualizări: 2,049

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: