Lovitură pe piața transferurilor dată de o echipă din Liga 1

Rămasă fără opt jucători, dați afară recent de patron, FC Botoșani a reușit să dea lovitura pe piața transferurilor în această iarnă. Flavius Stoican a reușit să îl ia de la Universitatea Craiova pe favoritul lui Mirel Rădoi Eduard Florescu.

Florescu și-a reziliat contractul cu echipa din Craiova și a semnat cu FC Botoșani, echipa care îl cedase de fapt în vară la gruparea din Bănie și care dă o lovitură pe piața transferurilor din Liga 1. Florescu, împreună cu Bogdan Mitrea, au fost cei doi fotbaliști pentru care Mirel Rădoi a insistat să îi aducă la Craiova, dar mijlocașul în vârstă de 25 de ani nu a reușit să se acomodeze și a jucat doar 3 meciuri în tricoul echipei din Bănie.

Patronul formației FC Botoșani, a confirmat informația pentru ProSport și a dezvăluit faptul că Eduard Florescu a semnat cu gruparea pregătită de Flavius Stoican pentru următorii 2 ani și jumătate. „E adevărat! A semnat cu noi liber de contract. Nu s-a adaptat acolo, a contat și faptul că a plecat Mirel Rădoi… Să vă spun ceva. Eu l-am lăsat să plece pentru el, a insistat sa plece. Acum am vrut să îl ajut pentru că putea să joace doar la noi. Eu cred în jucătorul ăsta! A semnat pe 2 ani și jumătate”, a spus Valeriu Iftime pentru sursa citată.

Vizualizări: 1,411

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: