Au antrenor cu noroc. CSM Târgu Jiu, la prima victorie a anului

Baschetbaliştii de la CSM Târgu Jiu au spart gheața și au reușit prima victorie a acestui sezon. Se pare că schimbarea de pe banca tehnică a fost una norocoasă pentru gorjenii care mai făcuseră meciuri bune anterior dar fără să cunoască victoria.

Gorjenii de la CSM Târgu Jiu au obţinut prima victorie din actuala ediţie a Ligii Naţionale. Formația pregătită acum de antrenorul Kresimir Basic a trecut de CSM Miercurea Ciuc, scor 67-63. Meciul a contat pentru etapa a-13-a din Conferinţa A din Liga Naţională de Baschet Masculin. Astfel, antrenorul croat a debutat cu victorie pe banca echipei din Târgu Jiu, într-un meci în care Shamiel Stevenson, cu 26 de puncte marcate, a fost cel mai bun om al gorjenilor. 

Câteva sute de suporteri gorjeni au venit la Sala Sporturilor în speranţa că vor vedea primul succes al favoriţilor, iar acesta a venit la capătul unui meci destul de echilibrat, în care baschetbaliştii gorjeni au condus în permanenţă pe tabela de marcaj, dar au terminat partida cu mari emoţii. 

Baschetbaliştii gorjenii au întrerupt seria negativă din campionat chiar la debutul antrenorului croat pe banca tehnică a echipei gorjene învingând una dintre contracandidatele la retrogradare, CSM Miercurea Ciuc, scor 67-63.

Vizualizări: 663

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: