Brehuță nu mai poate fi director

Postul de director al Teatrului ”Elvira Godeanu” din Târgu-Jiu va fi scos la concurs, după ce actualul director, Cosmin Brehuță, a primit doar nota 8,95 la evaluarea făcută de municipalitate

”Ca urmare a Notei finale obținute de 8,95, neaplicându-se prevederile procedurii speciale prevazută la art.14 i art.15 (Cap. VI) din Anexa nr.1 la Ordinul nr.2799/2015, respectiv cele ale art. 43/1 din OUG nr. 189/2008, la nivelul autorității urmează a se organiza și desfășura concurs de proiecte de management în condițiile și cu respectarea OUG nr. 189/2008, cu modificările și completările ulterioare ale Ordinului nr.2799/2015”, se arată într-o hotărâre de Consiliu Local.
Teatrul ”Elvira Godeanu” este în subordinea Consiliului Local Târgu Jiu.

Brehuță avea nevoie de nota 9.00 pentru a candida pentru un nou mandat.

Reacția Primăriei 

" Primăria Municipiului Târgu Jiu face următoarele precizări:
- Activitatea actualului manager, Cosmin Brehuță, a fost analizată, la finalul mandatului, de o comisie formată din specialiști din afara județului.
- Domnul Cosmin Brehuță a primit nota 8,95.
- Nota primită la evaluare NU îl împiedică pe domnul Cosmin Brehuță să participe la concursul pentru ocuparea funcției de manager al instituției.
În mediul online au fost publicate informații conform cărora domnul Brehuță nu ar mai putea candida pentru funcția de manager ca urmare a notei primite la evaluare. Aceste informații sunt false întrucât domnul Brehuță mai poate fi manager al Teatrului Dramatic ”Elvira Godeanu” Târgu Jiu dacă va fi declarat ”admis” la concursul de proiecte de management ce urmează a fi organizat de autoritate, la care va putea participa și dumnealui, ca de altfel și alți candidați. Dacă la evaluare obținea nota 9,00, ar fi fost singurul candidat pe post.
Facem precizarea că Primăriei Municipiului Târgu Jiu nu i s-a solicitat un punct de vedere înainte de a fi publicate informațiile la care facem referire", a transmis Primăria. 

Vizualizări: 1,155

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: