O secție a Spitalului Novaci ar putea trece în subordinea Ministerului Sănătății

Spitalul Orășenesc Novaci se pregătește să facă un pas important spre dezvoltare! Conducerea unității medicale a depus documentația necesară astfel încât Compartimentul de Primiri Urgențe să treacă din subordinea primăriei, în subordinea Ministerului Sănătății. Asta va însemna servicii medicale mult mai diversificate, dar și sporuri mai multe și venituri mai mari pentru angajați.

În ultimul an, peste 9000 de persoane s-au prezentat la Compartimentul de Primiri Urgențe al Spitalului Orășenesc Novaci. S-a ajuns la acest record și pentru faptul că unitatea medicală ocupă un loc strategic: în apropierea stațiunii Rânca și a Transalpinei. Prin urmare, conducerea spitalului a luat decizia de a dezvolta unitatea tocmai pentru a oferi servicii complete celor care vor avea nevoie.

„Am depus actele, iar acum așteptăm. Sperăm să primim un răspuns favorabil. Compartimentul de Primiri Urgențe al Spitalului Novaci este bine să treacă în subordinea Ministerului Sănătății tocmai pentru că serviciile pe care le vom oferi pacienților vor fi mult mai diversificate. Până acum, în caz de urgențe majore, pacienții erau transportați la Târgu Jiu. Se pierd minute prețioase din viața omului, iar asta trebuie să se schimbe. Până la sfârșitul anului sperăm să primim și Computerul Tomograf, Laboratorul de analize medicale l-am pus la punct, urmează și niște angajări”, a declarat managerul Spitalului Orășenesc Novaci, Emil Grigore.

Vizualizări: 686

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: