Târgujienii, foc și pară pe comercianții din piețe

Târgujienii s-au săturat să tot fie păcăliți, pe banii lor, de comercianții din piețele de legume și fructe. Oamenii nemulțumiți pentru că sunt înșelați la cântar. În plus, nu de puține ori, comercianții expun produse mari și frumoase, dar clienților le pun în plase unele stricate sau necoapte.

Tot mai mulți târgujieni se plâng de faptul că au ajuns ca piețarii să-și bată joc de ei. Oamenii spun că dau banii pe produse slab calitativ, asta în condițiile în care prețurile nu sunt deloc mici. Cea mai recentă întâmplare, relatată pe un grup de socializare, a declanșat o serie de alte comentarii, semn că acela nu a fost un caz singular.  

„Roșii cumpărate din Piața mare! 1.500kg și doar două roșii sunt bune. Atât.

Pe grabă luai plasa legată bine de ea, la vreo 30 min am ajuns acasă și am observat. 

Jenant, duduie dragă , dacă cei 7-10 lei erau ultimii mei bani ?? Chiar așa nu aveți scrupule?

Culmea este că am vrut unele la 2.50 lei și mi-a zis să nu iau de alea că sunt crude, imi dă la 3.50 lei că sunt mai frumoase....și când colo”, a postat o târgujiancă.

Imediat după ce a relatat această întâmplare, zeci de alte persoane au afirmat că au pățit același lucru. 

„Am pățit și eu asta! Nu mi-a pus de pe tarabă, care arătau bine, a luat dintr-o cutie pe care o ținea în spatele ei. Foarte urât din partea lor!”

„Reclamație la ANPC. Mie mi-au răspuns în 20 de zile (limita este 30 de zile)”

„La fel a pățit mami zilele trecute. Ea zis să îi pună de pe tarabă și ea i-a pus dintr-o cutie, le-a cântărit apoi a legat plasa și mami nu a plecat până nu s-a uitat ce i-a pus în ea pentru că mai pățise o dată cu ea, cu niște mere. Mami i le-a dat înapoi și nu vă zic că tot ea s-a enervat.”

„Același lucru am pățit și eu in urma cu 2 zile! Apoi iasă în stradă și se plâng că nu cumpărăm de la ei că preferăm să luăm din supermarket, păi dacă ei ne servesc în halul acesta!!”

„Tocmai de asta nu mai cumpăr din piață de 10-11 ani. S-a întâmplat sa cumpăr mandarine (iarna, în sezonul lor) și erau uscate în interior, nu aveau gram de zeamă. Le-am dus înapoi, n-a zis absolut nimic pentru că ei știu ce vând, de asta nu comentează.”

„Eu ieri, am cumpărat roșii la 3 lei kg. Am cerut de 5 lei. Am luat si castraveți la 4 lei kg, tot de 5 lei. Mi s-au părut cam puține. Cand am ajuns acasă si am cântărit, din 1.6 kg de roșii pe care trebuia sa le primesc, am primit 1kg, iar castraveți 930 gr.”

Vizualizări: 5,606

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: