Brînzan continuă lupta pentru promovare cu FC Argeș

FC Argeş a învins, marţi, în deplasare, cu scorul de 2-1 (0-1), echipa Petrolul Ploieşti, în etapa a 4-a a play-off-ului Ligii 2. Piteştenii, pentru care a evoluat și gorjeanul Denis Brînzan, au întors scorul în ultimele zece minute şi au urcat pe loc de baraj, iar ploieştenii au ratat promovarea în Liga 1 și au rămas și fără antrenorul Costel Enache care a demisionat.

Cu o etapă înaintea finalului campionatului, în clasament conduce UTA, cu 29 de puncte, fiind urmată de CS Mioveni, 27 de puncte, FC Argeş, 26 de puncte, Turris-Oltul, 25 de puncte, Rapid, 24 de puncte, şi Petrolul, 22 de puncte. UTA este sigură de baraj şi mai are nevoie de un punct pentru a promova în Liga I.

Antrenorul Petrolului, Costel Enache, a afirmat că nu va continua pe banca tehnică a clubului din Ploieşti, după ce a ratat orice şansă de a promova în Liga 1. Afirmaţia a fost făcut la finalul partidei pierdute în faţa lui FC Argeş, scor 2-1. "E o meserie destul de dificilă, cea pe care mi-am ales-o. Sunt foarte mulţi factori de gestionat. Şi eu, ca oricare dintre noi, sunt un om cu anumite limite, cu anumite lipsuri, dar vreau să spun că tot ce a depins de mine am făcut tot ce am putut mai bun. Am crezut cu toată inima până în ultima clipă. Din păcate, am făcut un joc slab în seara asta, iar durerea cea mai mare e că n-am avut maturitate de joc. Pentru o echipă cu pretenţii ar fi trebuit să gestionăm mai bine ultimele 10 minute", a declarat Costel Enache.

După ce a ratat obiectivul, Costel Enache a recunoscut că nu mai rămâne la Petrolul, după ce a fost numit principal în decembrie 2019.

Vizualizări: 637

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: