Pandurii și ACS Viitorul nu au obţinut licenţa pentru Liga 2

Liga2.ro a informat luni că doar şapte cluburi din cele 20 care au depus dosarele au obținut din prima certificarea pentru noul sezon de Liga 2. Printre echipele cu probleme se numără ambele echipe din Târgu Jiu, Pandurii şi ACS Viitorul, dar şi echipe de top precum ”U” Cluj, ASU Poli sau FCU Craiova.

Doar șapte cluburi dintre cele 20 care și-au depus dosarul pentru obținerea certificării pentru noul sezon de Liga 2, ediția 2020 - 2021, au obținut dreptul de a evolua în eșalonul secund fără sancțiuni, după ce au îndeplinit cu brio cerințele Federației Române de Fotbal. Printre cele 13 cu probleme se numără ambele echipe gorjene, Pandurii şi ACS Viitorul Târgu Jiu dar şi echipe ca U Cluj, ASU Poli, Ripensia, SCM Gloria Buzău, CSM Reșița sau FCU Craiova.

Termenul limită pentru înscrierea în noul sezon al Ligii 2 expiră luni, 20 iulie, iar informațiile Liga2.ro sunt că până la ora 24:00 vor depune cerere toate echipele care au acest drept.

Aceste ultime zile ale lunii iulie sunt cele în care se va decide dacă toate cele 20 de echipe care aveau dreptul să depună dosarul pentru obținerea certificării pentru noul sezon al Ligii 2 vor și primi certificarea. Așa se numește în mod oficial ceea ce la Liga 1 se intitulează licențiere.

Vizualizări: 1,566

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: