Brutărie din Târgu Jiu, închisă de DSV Gorj

Inspectorii sanitar-veterinari gorjeni au suspendat pentru 30 de zile activitatea unei brutării din Târgu Jiu. O mulțime de nereguli a găsit echipa de control a Direcției Sanitar Veterinare (Gorj) la această unitate, multe dintre deficiențe fiind constatate de aceștia și la un control anterior.

Atunci, administratorii brutăriei în cauză au fost sancționați contravențional și au primit termen pentru remedierea neconformităților. Cum nu au remediat deficienţele identificate la controlul anterior, inspectorii DVS Gorj au emis o ordonanţă de suspendare temporară a activității pentru brutăria în cauză.

Nicolae Călescu, directorul DSV Gorj, a explicat ce nereguli a constat echipa de control a instituției la brutăria din Târgu Jiu. ”Mese de lucru neingenizate, paviment degradat, spart, neîntreținut, lipsa sursei de apă caldă. Mai avea aparatura tehnologică întreținută necorespunzător și neigenizată, iar navetele de transport pâine erau de asemenea neigenizate. Controlul a fost efectuat pe 15 martie, a avut termen de remediere o lună, după care a mai solicitat prelungirea termenului de conformare cu încă 2 săptămâni. La termenul de recontrol s-a constatat că nu au fost remediate deficienţele identificate la controlul anterior”, a declarat Nicolae Călescu, directorul DSV Gorj.

Brutăria închisă de DSV Gorj producea doar pâine.

Vizualizări: 3,796

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: