Bucurescu: Dacă Călinoiu nu-mi dă bani voi pleca la PDL

Sorin Bucurescu, primarul comunei Slivileşti, ameninţă din nou cu plecarea din Partidul Social Democrat (PSD). Bucurescu a spus acest lucru de mai multe ori iar conducerea partidului nu crede că acesta va pune în practică cele spuse.

Primarul Sorin Bucurescu este nemulţumit de suma primită de la Consiliul Judeţean Gorj, patru miliarde lei vechi, şi de faptul că a trebuit să cheltuiască banii localnicilor pentru a împrăştia material antiderapant pe drumurile lui Călinoiu. „Am să mă îndrept acolo unde am sprijin pentru a face ceva pentru comunitate. Domnul Călinoiu e deştept să-şi dea seama că dacă nu mă sprijină financiar voi părăsi PSD-ul. Mai aştept puţin să văd cum decurg lucrurile şi am să plec la PDL”, a precizat Sorin Bucurescu. Bucurescu crede că Ion Călinoiu, preşedintele Consiliului Judeţean, nu i-ar fi dat nici măcar cele patru miliarde de lei vechi dacă nu i-ar fi dat de înţeles că pleacă la PD-L. „Sunt sigur că aş fi primit mai puţin dacă nu-i spuneam preşedintelui Călinoiu că voi pleca din partid. Nu e posibil ca la comune mult mai mici ca Slivileşti să dea o cârcă de bani şi nouă extrem de puţini”, spune acesta.

Cârciumaru: „A spus-o la supărare“

Social-democraţii consideră că sunt vorbe-n vânt. „A spus asta la supărare, îl cunosc foarte bine pe domnul Bucurescu. Nu va pleca din partid. În ceea ce priveşte banii primiţi de la Consiliul Judeţean cred că au fost împărţiţi corect. Nu ştiu de ce e supărat”, a menţionat Florin Cârciumaru, preşedintele organizaţiei PSD Gorj.

Democrat-liberalii îl aşteaptă pe Bucurescu

Democrat Liberalii îl avertizează pe Sorin Bucurescu să nu mai facă declaraţii pe care nu le duce la bun sfârşit. „Multe vorbe, puţine fapte. Sorin Bucurescu a spus de atâtea ori că se mută la PDL că nu-l mai credem. Îi transmit atât lui cât şi altora, că PDL nu e un partid în care să spui că vi, să te răzgândeşti şi tot aşa. Dacă vrea într-adevăr să facă parte din echipa democrat-liberală trebuie mai întâi să aibă o discuţie cu noi şi apoi să anunţe public”, a declarat Ionel Manţog, reprezentant PD-L Gorj.

Vizualizări: 112

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: