Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Protocol PDL-PNL, faza pe comune

Liberalii şi democrat-liberalii nu îşi vor continua negocierile privind formarea unei alianţe în Consiliul Judeţean. Democrat-liberalul Ionel Manţog a declarat că PDL va întrerupe orice negociere cu PNL, după ce conducerea centrală a PNL a impus acest lucru filialei sale de la Gorj. Chiar şi aşa, Manţog le-a lansat o altă propunere liberalilor. Înţelegeri la nivelul localităţilor.

Ionel Manţog a amintit că atunci când au început discuţiile privind formarea unei majorităţi în Consiliul Judeţean, PNL  a prezentat chiar şi un document prin care aceştia aveau dezlegare pentru negocieri.

„Noi am iniţiat o procedură transparentă de colaborare la nivelul Consiliului Judeţean. În mod oficial, această procedură a fost respinsă de conducerea centrală a PNL, la Braşov. Când am început această procedură, filiala Gorj a PNL a asigurat că are libertatea de a purta aceste negocieri şi chiar ne-a fost prezentat un document elaborat de structura de conducere de la Bucureşti. Este evident că filiala nu mai are dezlegarea de a negocia, este la fel de evident că noi nu putem să-i forţăm. În aceste condiţii trebuie ţinut cont de mesajul transmis de Crin Antonescu, care a identificat PDL ca fiind singura ţintă a PNL“.

Chiar dacă Crin Antonescu i-a impus lui Dan Ilie Morega să aibă vreo alianţă cu PDL Gorj, Dian Popescu, preşedintele PNL Târgu-Jiu, a declarat că acesta a făcut „doar o recomandare“.

Ionel Manţog a mai spus că dacă filiala PNL Gorj mai are libertatea de a lua vreo decizie, PDL ar fi interesat de o colaborare la nivelul localităţilor.

„Dacă filiala Gorj a PNL poate negocia diferite înţelegeri la nivelul localităţilor suntem deschişi la aceste colaborări şi sperăm ca filialei să-i fi rămas măcar această libertate“, a mai spus Manţog.

Vizualizări: 82

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: