Bucurescu: Gârjoabă taie și spânzură la Jilţ

Sorin Bucurescu, primarul din Slivilești, a lansat acuzații grave la adresa fostului director de Resurse Umane de la CE Turceni, Corneliu Gârjoabă. Mutat recent pe un post inferior celui care îl deținea la CE Turceni, Gârjoabă este acum șef Departament Resurse Umane la EMC Jilț, având în subordine foarte mulți salariați ce locuiesc în comuna Slivilești. Potrivit primarului Bucurescu, mai mulți salariați ai EMC Jilț se plâng că Gârjoabă face mutări la locul de muncă după coloratura politică. Corneliu Gârjoabă neagă acuzațiile pe care i le aduce Bucurescu.

Supărarea primarului din Slivileşti este cu atât mai mare cu cât Corneliu Gârjoabă, membru PDL, a rămas în minerit și energie, pe o funcție de director, după reorganizarea sistemului. Bucurescu spune că de când este director la EMC Jilț, Corneliu Gârjoabă taie și spânzură în acea unitate și că salariații nu mai au liniște. ”Majoritatea celor care lucrează la Jilț sunt din zona asta și au venit la mine să se plângă de ilegalitățile pe care le face Gârjoabă acolo. Mă sună oamenii și îmi spun că îi repartizează la lopată după cum au votat la alegeri. Îi terorizează pe oameni acest director PDL care trebuia să plece de mult din minerit. Nu e posibil așa ceva, mineritul și energia sunt conduse tot de PDL, nu s-a schimbat nimic”, a declarat Sorin Bucurescu, primarul din Slivilești.

Gârjoabă: ”Și dacă aș vrea să fac asta, nu pot”

Directorul Departamentului de Resurse Umane de la EMC Jilț, Corneliu Gârjoabă, a răspuns acuzațiilor pe care i le aduce primarul Bucurescu. Acesta a spus că și dacă și-ar dori să facă astfel de mutări nu ar putea pentru că deasupra sa este un alt director care ia măsuri. ”Nu este adevărat așa ceva, mă surprind astfel de declarații pentru că eu acum sunt șef departament, am un director de divizie deasupra, nu fac de capul meu. Așa că și dacă aș vrea să fac asta, nu pot. În plus, noi nu mișcăm pe nimeni, toți salariații au rămas pe locurile lor de muncă”, a spus Corneliu Gârjoabă, șef departament EMC Jilț.

Vizualizări: 150

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: