Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Bunoaica vrea să plece din Federația Univers. Motivul!

Liderul sindical de la cariera Lupoaia, Nicu Bunoaica, spune că se gândește serios să scoată sindicatul pe care îl conduce din Federația Univers. Acesta spune că pe listele de concedieri colective trebuiau să se afle și rudele sindicaliștilor angajate după disponibilizarea în masă din 2015, făcând referire precis la fiica liderului Federației Univers pe partea de energie, Eugen Iovan. "Scandalul noi l-am făcut, sindicatele mai mici. Am avut și susținerea domnului Mitrescu. Au fost făcute acele criterii, dar am cerut mărirea salariilor, ca toate neamurile lui Iovan de la Turceni să plece acasă și soțiile de directori, angajați cu ordonanță, să plece. Am avut o opoziție foarte mare din partea lui Iovan, Marciuc. Rămâne să mă gândesc, eu și încă câteva sindicate vom pleca din Univers, e posibil cât de curând dar nu pot să spun sub ce formă, nu știu dacă la FNME. La FNME domnul Pârvulescu e ok, nu îmi place de domnul Roșca, domnul Bădiță, care e un fripturist, nu luptă pentru oameni", a declarat Nicu Bunoaica, președintele Sindicatului Solidaritatea 2013 de la cariera Lupoaia.
Nicu Bunoaica spune că sindicatul său reprezintă un număr de 120 de salariați ai CE Oltenia. Sindicalistul a spus că a fost prezent în comisia de negocieri în care s-a discutat despre concedierile colective pentru anul în curs pentru că s-au vacantat locurile lui Nelu Roșca și Nicolae Bădiță, după plecarea la FNME.

Vizualizări: 1,924

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: