Ciurel: Vina lui Ciobotărică este naivitatea

Adevărații vinovați sunt cei din Consiliu de Supraveghere, a declarat Laurențiu Ciurel, fostul director al CE Oltenia la o emisiune TV, cu privire la dosarul DNA în care se cere arestarea directorilor Laurențiu Ciobotărică, Daniel Antonie și Dorina Jianu.

Laurențiu Ciurel a comentat dosarul „Bani pentru Medințu” și crede că Laurențiu Ciobotărică a picat în cursa reprezentanților Consiliului de Supraveghere. Conducerea CE Oltenia este cercetată de DNA pentru că i-a dat lui Medințu 120.000 de lei pentru a părăsi compania. “Au vrut să-l pună pe Adrian Teodorescu în locul lui Medințu”, a declarat Ciurel. S-a speculat că nici Ciurel nu este departe de acest subiect. “Este aberant, sigur că am o implicare în sensul că le-am spus că fac o mare prostie și că vor fi legați pentru asta. Le-am spus atunci, în momentul când au făcut-o. În ziua în care au făcut. Că mi-a dat CS... (n.r. acordul). CS i-a dat pe vorbe. Singura modalitate să-i dea bani lui Medințu era să-i facă un adițional la contractul de mandat. Este suma care este destul de importantă, acordarea fără suport juridic, mult mai grav este că ulterior au încercat să fabrice documente. Vina lui Ciobotărică este naivitatea și lipsa de cunoștințe, dar adevărații vinovați sunt cei din CS pentru că ei l-au împins să facă asta”, a declarat Laurențiu Ciurel.
DOSARE
Laurențiu Ciurel a declarat că în ultima perioadă a primit 3 soluții de neîncepere urmărire penală, dar că a mai rămas cu 5-6 dosare.

Vizualizări: 2,621

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: