Burlan are o replică pentru Gabriel Giorgi. ”Un copil rămas fără jucărie”

Directorul CE Oltenia, Daniel Burlan, a comentat, scurt, afirmațiile din ultimele zile ale social-democratului Gabriel Giorgi, care a pierdut recent postul de membru al Consiliului de Supraveghere al CE Oltenia. Burlan spune că Giorgi este conflictual și-i amintește că în contractul de mandat erau clauze ce sunt în vigoare și după încheierea mandatului. 

După ce mandatul nu i-a mai fost prelungit, Giorgi a început să facă ”dezvăluiri” din CE Oltenia, care-l vizau mai ales pe directorul Daniel Burlan.  Directorul CE Oltenia spune că Giorgi se poartă ca un copil căruia i-ai luat o jucărie. 

”Nu se merită să scurtăm acest subiect pentru că are un comportament conflictual, de copil căruia i-ai luat o jucărie și apoi începe să țipe. A avut un mandat de 4 luni, avea instrumentele necesare în timpul mandatului pentru a verifica. Dacă a constatat o neregulă sau o abatere, putea să sesizeze. A zis că m-a sesizat pe mine, nu m-a sesizat niciodată cu nimic. El a avut un contract de mandat, are niște clauze și după, nu numai în timpul contractului de mandat.


Mă acuză că am prejudiciat, dacă are dovezi să se ducă la organele abilitate și să demonstreze. Ce-a făcut el nu se face. Pe unde a fost a intrat în conflict cu toată lumea”, a declarat Daniel Burlan la Gorj TV.

Vizualizări: 1,883

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: