Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi

Absolvenţii din Gorj pot participa pe 19 octombrie, la Târgu Jiu, la o bursă a locurilor de muncă dedicată lor. Peste 100 de posturi sunt puse la bătaie de agenţii economici, mare parte fiind pentru cei cu studii medii.

Bursa pentru absolvenţi este organizată de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj şi se va desfăşura, începând cu ora 10:00, la parterul clădirii din Campusul Studenţesc Debarcader. Până acum, 30 de angajatori şi-au anunţat prezenţa la bursă. Agenţii economici oferă 106 locuri de muncă, pentru diverse meserii: confecţioner cablaje, lucrător gestionar, tâmplar, lucrător comercial, lăcătuş mecanic, agent de securitate, muncitor necalificat, inginer producţie, tehnician proiectant, administrator reţea calculatoare etc. „Pentru identificarea unui număr cât mai mare de locuri de muncă, care să acopere o gamă cât mai diversă de meserii din diferite domenii de activitate şi care să fie oferite persoanelor care vor participa la acest târg de locuri de muncă, salariaţii AJOFM Gorj desfăşoară acţiuni de contactare a agenţilor economici şi de invitare a lor la acest târg de locuri de muncă”, a declarat Diana Văduva, purtătorul de cuvânt al AJOFM Gorj.

Atât absolvenţii care se angajează cu normă întreagă în perioada în care sunt înregistraţi la AJOFM Gorj, cât şi angajatorii care au locuri de muncă disponibile pentru absolvenţi pot beneficia de sprijin financiar.

Vizualizări: 380

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: