Revoltător: Directorul Rotaru, spălat pe picioare în propriul birou

Scandal din nou în jurul directorului de la Patrimoniu, Marian Rotaru. O fotografie în care pare că o angajată îi spală picioarele a făcut înconjurul internetului şi a stârnit valuri de reacţii în mediul online. Directorul din Primăria Târgu Jiu neagă situaţia, dar va trebui să dea iarăşi explicaţii în faţa primarului. În plus, femeia de serviciu recunoaşte că-i făcea directorului pedichiura.

Fotografia în care directorul pare că este spălat pe picioare este de acum doi ani. În imagine se observă Marian Rotaru cu un picior într-un lighean, iar pe celălalt îl ţine în poala unei femei. Pe masă se văd chiar şi o sticluţă de ojă şi una de acetonă, ca şi când directorul s-ar pregăti pentru pedichiură. „Nu mi-a făcut, doamnă, nimeni pedichiura! Este o poză de acum aproape doi ani. Mi-am luxat atunci piciorul drept. Am fost la fotbal cu nişte băieţi şi mi-am luxat piciorul. Pe doamna am rugat-o să-mi pună un bandaj şi în acel lighean era doar gheaţă, pentru că mi se umflase piciorul foarte rău. Nu mi-a spălat nimeni picioarele”, a spus, revoltat, Marian Rotaru.

Întrebat de oja şi acetona care apar chiar pe biroul său, Rotaru spune: „Nu era niciun fel de ojă. Era un ulei cu care m-a tras femeia că mi se umflase piciorul. Sunt acţiuni menite să mă discrediteze pe mine, făcute de nişte oameni incompetenţi care nu îşi fac treaba în instituţia pe care o conduc”, a fost mesajul lui Rotaru.

 „Nu e adevărat. Îi făceam pedichiura”

Femeia de serviciu infirmă cele spuse de Rotaru. „Îi făceam o pedichiură! Este adevărul adevărului. Practic, nu m-a obligat. Eu am lucrat acum vreo 14 ani în aşa ceva, de 12 ani lucrez în Patrimoniu şi a auzit că mă pricep. Văd că spune că i-am pus o faşă, dar nu e adevărat! Îi făceam o pedichiură. M-a rugat şi în final nu am avut ce să fac. I-am făcut! A fost singura dată. Aflase că mă pricep, de unde nu ştiu... Eu, care am şi nişte probleme de sănătate, o dată am fost luată cu salvarea de la serviciu, ne tot stresează, înjurături. Eu, oricum, am un Dumnezeu deasupra capului, o familie, doi copii şi eu nu am să mint niciodată. Acum, dacă o să fiu dată afară, o să fiu umilită, asta mi-a fost soarta, până aici s-a mers. Poza este de la început, când a venit dânsul, acum doi ani”, a precizat, pentru Mediafax, femeia din Târgu Jiu.

 „Voi cere o notă explicativă”

Cel mai probabil, acest scandal îl va readuce pe Rotaru în faţa Comisiei de Disciplină. „Voi cere o notă explicativă. Nu e o imagine care face cinste nici Direcţiei, nici Primăriei Municipiului Târgu Jiu. Momentan, Marian Rotaru este în Bucureşti, la nişte cursuri. Imaginea este de acum doi ani”, a transmis primarul Marcel Romanescu.

De când e director la Patrimoniu, Rotaru a fost cercetat de două ori de Comisia de Disciplină.

Vizualizări: 5,250

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: