Cabanele cu SPA și jacuzzi de la Rânca, la mare căutare. Unde se află una dintre cele mai frumoase!

Nici nu a trecut vara bine că turiștii au început căutarea locațiilor unde se pot relaxa...tot la căldură. Astfel, cabanele și pensiunile, care pun la dispoziție centre SPA și jacuzzi, sunt în topul preferințelor. Una dintre cele mai frumoase locații de acest fel, din județul Gorj, se află în stațiunea Rânca. Dacă este să completăm cu peisajul de care se pot bucura turiștii, este clar că alegerea nu poate fi decât una excelentă.

Design modern, culori calde și o ambianță plăcută care să îi aștepte pentru odihnă, relaxare și revigorare. Asta este ceea ce caută, în această perioadă, turiștii din toate colțurile țării. Iar oferta este una generoasă, inclusiv în județul Gorj. În inima stațiunii montane Rânca se află una dintre cele mai căutate pensiuni din România.

„Accesul la zona de SPA se face direct din zona de cazare și beneficiază doar persoanele cazate, cu un număr maxim de zece persoane. În bazinul SPA, temperatura apei este menținută între 32-34 grade Celsius, asigurându-ți o experiență plăcută și relaxantă. Programul de funcționare al incintei SPA este între orele 10:00 și 23:00, astfel încât să poți profita de facilități în orice moment al zilei”, se menționează la descrierea pensiunii.

Turiștii beneficiază și de camere spațioase, sală de mese, grătar în aer liber, spațiu de joacă pentru copii, foișor, saună și jacuzzi.

Cu toate aceste facilități, prețurile sunt pe măsură. Pentru o escapadă la pensiunea cu pricina, turșitii scot din buzunar câteva mii de lei pentru doar câteva zile.

Galerie foto


Vizualizări: 5,064

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Călătorii:

Citește și: