Cabinet oftalmologic pentru pensionari

Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Târgu Jiu vine din nou în sprijinul vârstnicilor. După ce în urmă cu aproximativ un an a fost deschis un cabinet stomatologic, de câteva zile a fost inaugurat şi un cabinet oftalmologic pentru pensionari. Aici toţi membrii CARP pot să-şi repare gratuit ochelarii şi să facă achiziţii la preţuri foarte mici. De asemenea, începând cu luna noiembrie va fi adusă şi aparatura necesară pentru a se putea efectua consultaţii gratuite cu dioptron.

Peste 15.000 de pensionari din Gorj, membrii CARP, vor beneficia de consultaţii oftalmologice gratuite începând cu luna noiembrie. Cabinetul de optică medicală, amenajat special pentru vârstnici a fost inaugurat în data de 1 octombrie, însă în această perioadă se pot efectua doar reparaţii gratuite şi se pot achiziţiona ochelari la preţuri foarte mici. “Pensionarii pot să-şi repare ochelarii gratuit şi de asemenea pot face achiziţii la preţuri cu mult sub nivelul pieţei. Astfel, pentru o pereche de ochelari cu montură de celuloid şi lentilă din sticlă minerală sau organică se plăteşte doar 35 de RON, iar pentru ochelarii cu montură metalică şi lentilă minerală costă 60 de RON. Începând cu luna noiembrie vom aduce şi aparatura necesară pentru a face consultaţii cu dioptron. Consultaţiile sunt gratuite pentru pensionarii membrii CARP şi se fac în baza unor programări”, a declarat Maria Moştioru, optometrist şi optician. Cabinetul oftalmologic este situat în vechiul sediu CARP, în apropierea cabinetului stomatologic. Cabinetul este pus la dispoziţia pensionarilor de luni până joi, între orele 8.30-15.30. “Zilnic, vom putea face maxim câte 20 de consultaţii”, a mai precizat Maria Moştioru.

DOVADĂ

“Toţi pensionarii care vor să beneficieze de aceste facilităţi trebuie să vină să ia un bon de la contabilitate, din care să reiese că sunt membrii CARP. Consultaţiile vor fi făcute, după data de 1 noiembrie, în baza unor programări. În momentul de faţă, avem înregistraţi peste 15.000 de membrii”, a declarat Iulia Cioplea, contabil şef CARP Târgu Jiu.

Vizualizări: 282

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: