Cum a ajuns Vili Pasăre primar

Aflat la al doilea mandat de primar al comunei Dragoteşti, Vili Pasăre mărturiseşte că a ajuns să candideze la primărie dintr-o simplă discuţie cu prietenii la un spritz. Muncind încă de la vârsta de 16 ani, primarul din Dragoteşti spune că a fost apreciat în primul rând ca bun gospodar. Tată al unui singur băiat, Vili Pasăre vrea să facă din copilul lui un straşnic pilot de avion.

Vili Pasăre se află la cârma primăriei Dragoteşti din 2003 mărturisind astăzi că dacă ar mai fi să candideze şi în 2012 tot el ar fi primar pentru că nu s-a născut încă adversarul lui politic. ”Într-o seară eram mai mulţi prieteni şi aşa din vorbă în vorbă ne-am gândit noi să intrăm în politică. Ulterior nu am luat în seamă spunând că sunt doar vorbe la un pahar. După aceea cineva mai în vârstă m-a convins să candidez şi de atunci sunt primar. Încă nu mi-am anunţat candidatura pentru 2012 dar dacă o să candidez tot eu o să iau pentru că nu s-a născut încă adversarul meu”, a declarat Vili Pasăre, primarul din Dragoteşti.

La 16 ani avea carte de muncă

Obişnuit cu munca de mic copil, primarul mărturiseşte că şi astăzi el este cel care face treburile gospodăreşti. Îngrijeşte cele peste 130 de specii de flori din gospodăria sa, coseşte şi munceşte singur pământurile. ”La 16 ani m-am angajat în minerit ca mecanic şi dacă ar fi să nu mai fiu primar tot în minerit m-aş întoarce. Singur muncesc, am grijă de gospodărie împreună cu soţia mea, am flori multe dar sunt greu de întreţinut”, a declarat primarul.

Îşi duce fiul în Republica Dominicană

Tată al unui singur băiat de 14 ani, primarul din Dragoteşti vrea să-şi îndrume fiul către o şcoală de pilotaj pentru că de mic copil i-au plăcut avioanele. ”Mie mi-ar place să se facă pilot de avioane, eu asta mi-am dorit să fiu. I-am promis că o să-l duc la iarnă în vacanţă la un prieten de-am meu în Republica Dominicană. Atunci o să zboare mai mult cu avionul şi poate o să-l conving”, a precizat Vili Pasăre.

Vizualizări: 921

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: