Vicele din Godineşti antrenează echipa locală de fotbal

Viceprimarul Coman Aurariu din Godineşti antrenează de ani de zile echipa din comună, care a devenit celebră şi la nivel naţional. Se poate spune că în urmă cu cinci ani, echipa care juca fotbal pe izlaz s-a mutat pe un stadion bine îngrijit, iar acum are sute de fani. Cel care a înfiinţat „Ştiinţa Godineşti” la scurt timp după ce a fost ales viceprimar vrea acum să aducă pe terenul de la Godineşti jucătorii Craiovei Maxima.

Coman Aurariu povesteşte că dragostea sa pentru sport a pornit din copilărie. În perioada liceului a jucat fotbal şi handbal, iar în 2004 a fost ales viceprimar al comunei Godineşti. Din această postură a pus bazele unei asociaţii sportive în localitate, care a atras zeci de tineri. „Nu aveam o activitate sportivă în comună, aşa că la cererea tinerilor am înfiinţat o asociaţie. Am pus bazele echipei Ştiinţa Godineşti, care activează acum în liga a V-a”, spune Coman Aurariu. Deşi în perioada 2010-2011 echipa trecuse în liga a IV-a, nu au existat bani suficienţi pentru o astfel de promovare. De echipa gorjeană a auzit tot poporul, mai ales datorită imnului pe care îl poartă. „Când ne întâlnim duminica cu oamenii şi cu prietenii este un fel de sărbătoare pentru noi. Planurile pe viitor ar fi să ajungem cât mai departe cu echipa, dar asta înseamnă să avem şi posibilităţi financiare”, mai menţionează Coman Aurariu. Pasiunea pentru fotbal este îmbrăţişată şi de fiul său care face parte din lotul judeţean de arbitri, cu toate că este elev în clasa a XI-a la Colegiul Comercial „Virgil Madgearu” din Târgu Jiu.

REGRETE

Vicele din Godineşti, un fan înfocat al Universităţii Craiova, a rămas cu regrete în suflet după ce aceasta s-a desfiinţat. Spune că mergea la fiecare meci al Craiovei, mai ales că făcea parte din Blue Angels-Asociaţia Suporterilor Universităţii Craiova din Sibiu, Vâlcea şi Gorj. Din dragoste pentru Ştiinţa, vicele din Godineşti a primit un tricou cu semnăturile tuturor jucătorilor de la Craiova.

Vizualizări: 167

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: