Cad la pace în 2018? Morega: Voi vota bugetul primarului

Anul 2018 vine cu pace în Consiliul Local din Motru. Cel puţin bugetul pentru acest an va trece în unanimitate. Este promisiunea viceprimarului Cosmin Morega. Social-democratul a mai solicitat ca toate şedinţele de Consiliu Local să fie transmise live de o televiziune locală pentru ca toţi cetăţenii să poată urmări cum se discută proiectele.

„Voi fi de acord cu ce propune domnul primar. Este normal. Îşi asumă ceea ce propune. Eu voi vota pentru ca să nu mai fie dubii sau discuţii că ne opunem la dezvoltarea comunităţii şi la proiectele pe care le propune pentru oraş. Nici anul trecut nu au fost probleme pe partea cu bugetul. A fost aprobat în unanimitate. Fiecare consilier a fost ales de cetăţenii municipiului şi fiecare a promis că va face ceva. De asta fiecare consilier mai propune câte un proiect de investiţii”, a anunţat viceprimarul Cosmin Morega.

Şi pentru că de aproape un an şi jumătate consilierii puterii şi cei ai opoziţiei o ţin numai într-un scandal, Morega dă asigurări că nu va mai fi aşa. Mai mult, vrea ca toate şedinţele să fie transmise live. „Am avut de gând din prima zi să colaborăm. În ultima perioadă, dacă nu dai foc, nu iese fum. S-a dorit tot timpul să se creadă că este scandal şi ceartă în Consiliul Local. În această lună, am iniţiat un proiect de hotărâre pentru transmiterea în direct a tuturor şedinţelor de Consiliu Local, ca să eliminăm aceste discuţii inutile că ne opunem noi la proiectele primarului”, a mai declarat Morega. 

Vizualizări: 1,050

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: