USR cere alegeri anticipate. Liberalii vor şi ei!

Uniunea Salvaţi România cere alegeri anticipate, după ce PSD şi-a trântit două guverne în şapte luni. Preşedintele USR Gorj, Radu Miruţă, a spus că partidul este pregătit de anticipate, chiar dacă nu este foarte bine structurat în teritoriu.

Radu Miruţă susţine că PSD a demonstrat deja că nu poate guverna, iar blocajele generate de schimbările succesive de guvern nu mai pot fi tolerate. „Activitatea guvernamentală este blocată de câteva săptămâni de certurile din PSD. Presupunând că va fi acceptat premierul propus de PSD, durează alte săptămâni până când noul guvern va începe să lucreze efectiv. Vor fi două luni de blocaj în instituţii, am mai trecut prin asta acum şapte luni, nu putem continua aşa”, a spus preşedintele USR Gorj.

Partidul îşi doreşte alegeri, chiar dacă nu are structuri în teritoriu. „Criteriile din partidul nostru sunt foarte stricte. Este greu să faci partid din oameni care nu au mai făcut niciodată politică, pentru că în mediul rural mai ales, cam toţi oamenii cu tracţiune electorală au fost prin partide. În decembrie s-au mai relaxat criteriile, în sensul că putem să primim membri care nu au mai făcut politică în ultimii doi ani”, a spus Miruţă.

Liderul USR Gorj spune că sunt grupuri de iniţiativă în vederea constituirii de organizaţii la Novaci, Stoina, Baia de Fier, Plopşoru şi Motru.

Vizualizări: 463

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: