Primarii din Gorj, bulversaţi după debarcarea premierului: Inconştienţă!

Şi primarii sunt bulversaţi după ce PSD a dat jos, din nou, propriul premier. Fostul social-democrat Ion Ciocea, edilul din Bustuchin, susţine că Liviu Dragnea a dat dovadă de inconştienţă. Alţii pun totul pe seama unor „patimi” între fostul prim-ministru Mihai Tudose şi liderul PSD.

Criza de la Guvern se va resimţi şi în buzunarul omului de rând, este părerea lui Ion Ciocea. „La modul în care s-au comportat cu mine, nu prea am cuvinte să vorbesc despre domnul Dragnea, domnul Cârciumaru sau PSD. Bine ar fi să fie bine pentru români şi gorjeni. Nu o să fie deloc uşor. Pe toate planurile va fi greu. Mă refer la proiecte, la măsuri, la fonduri europene. Euro şi dolarul au crescut din nou. Sunt oameni care au rate şi sunt multe lucruri care ne apasă. Se dă dovadă de inconştienţă din partea celor care au făcut să fie aşa”, este părerea lui Ion Ciocea, fost membru PSD, primar la Bustuchin.

Că nu a avut motive serioase Liviu Dragnea să-l debarce pe Mihai Tudose o susţine şi primarul liberal de la Motru. „Nu este de bine. Este afectat şi programul de guvernare. Nu poate fi de bine. Sunt patimi şi jocuri de culise. Motivele sunt puerile. Ce invocă el nu erau motive de schimbat premier ori de creat instabilitate în ţară în aceste momente”, a declarat primarul Gigel Jianu.

Edilii social-democraţi admit şi ei că românii sunt bulversaţi de această decizie radicală a PSD, însă lucrurile vor reveni la normal. „La nivelul partidului s-a luat o hotărâre. Trebuie să respectăm decizia aceasta. Eu, în calitatea de primar, am activitate de făcut în comun. Eu sper să meargă cum trebuie toate proiectele. Investiţiile nu vor fi afectate de aceste schimbări. Este într-un fel bulversat omul de rând de moment. Eu sunt convins că, în câteva zile, totul va reveni la normal”, a declarat primarul PSD din Scoarţa, Ion Stamatoiu.

„PSD a votat în favoarea încheierii conflictului și pentru continuarea unei guvernări în beneficiul românilor. Prin nominalizarea doamnei europarlamentar Viorica Dăncilă ca prim-ministru al României, sperăm ca partidul să-și regăsească liniștea și înțelepciunea pentru a evita scufundarea guvernului într-o criză care, din păcate, se prefigura de ceva vreme”, a declarat senatorul Florin Cârciumaru, preşedintele PSD Gorj.

Vizualizări: 672

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: