Cadastrarea unei localități din Gorj a ajuns la final

Comuna Crasna se alătură puținelor localități din Gorj care au finalizat cadastrarea generală. Localitatea de sub munte se deosebește însă de restul comunelor prin faptul că aici cadastrarea s-a făcut cu fonduri europene.

Este de precizat faptul că localitatea Crasna se numără printre primele localități care au realizat cadastrarea generală. Acest proiect a costat aproximativ 1.000.000 de euro, însă a rezolvat o mare parte din problemele legate de proprietăți.

”Cadastrarea generală a comunei Crasna se va finaliza în prima parte din luna aprilie și, din punctul nostru de vedere, a fost un succes și o mare realizare. Acum se rezolvă ultimele contestații și se fac ultimele repoziționări și, în prima săptămână din aprilie, va fi totul gata. Ne bucurăm că am finalizat acest proiect care a început la 1 februarie 2021 și nu a fost deloc simplu, pentru că se cunosc problemele care sunt în ceea ce privește limita proprietăților. Vreau să vă spun că au fost cadastrate toate terenurile atât intravilane, cât și extravilane, pădurile și imobilele”, a declarat Gheorghe Sanda, viceprimarul din Crasna.

Valoarea totală a acestui proiect a fost de 1.000.000 de euro și s-a desfășurat prin ANCPI.

Vizualizări: 6,762

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: