Cai pe centura Târgu Jiului. Proprietarul, amendat

Un târgujian din localitatea Slobozia a fost amendat luni dimineață de polițiștii locali, după ce și-a lăsat caii liberi pe șoseaua de centură a municipiului Târgu Jiu.

Polițiștii locali au fost sesizați de șoferii care au trecut prin zonă, deranjați de prezența cabalinelor pe carosabil. ”Polițiștii Biroului Ordine Publică din cadrul Poliției Locale Târgu Jiu au fost sesizați de către cetățeni cu privire la faptul că, pe șoseaua de centură a municipiului, se află doi cai ce încurcă circulația. În acest sens, a fost chemat serviciul de ecarisaj din cadrul societății Edilitara, iar proprietarul animalelor a fost identificat și sancționat în conformitate cu prevederile Legii nr. 61 din 1991”, a declarat Florin Băluță, directorul Poliției Locale Târgu Jiu.

Caii au fost găsiți în zona Narciselor, lângă stația de betoane, acolo unde, în urmă cu o săptămână, a avut loc un accident rutier grav, în care a fost implicată o mașină în care se aflau patru tineri. În urma evenimentului rutier, o tânără de 17 ani și-a pierdut viața.

Proprietarul neglijent a fost sancționat contravenținal cu 100 de lei.

Vizualizări: 758

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: