Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Comercianți cu marfa pe stradă și trotuar, amendați

Polițiștii locali din Târgu Jiu au desfășurat vineri, 15 februarie, un control tematic pe strada Aleea Pieței, care a vizat comercianții care expun marfă pe trotuar și pe partea carosabilă a drumului public, perturbând traficul pietonal și auto în zonă.

Este vorba de zona din spatele Pieței Centrale. 3 avertismente verbale și 10 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 3.000 lei, au aplicat oamenii legii, pentru practicarea de activități comerciale pe domeniul public, fără a respecta normele legale în vigoare.

Avertismentele verbale au fost aplicate comercianților care, în timpul controlului, au ridicat marfa de pe domeniul public. ”Precizăm că, anterior acestui control, polițiștii locali au efectuat mai multe acțiuni de informare a comercianților cu privire la interdicția de a expune marfa pe carosabil sau trotuar”, au transmis reprezentanții Poliției Locale Târgu Jiu.

Galerie foto
Vizualizări: 1,597

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: