Căilean are contracandidat la Transloc. Cere supraveghere video!

Se agită apele înaintea selecției directorilor Transloc. Actualul director al societății de transport în comun din Târgu Jiu, Vasile Căilean, vrea ca toate probele să fie înregistrate video și audio, mai ales că va avea concurență la postul pe care îl ocupă în prezent. Contracandidat îi este Mihai Paraschiv, potrivit unor informații apărute în presa locală.

Până în prezent, pentru conducerea Transloc s-au înscris șapte candidați: doi pentru postul de director general, doi pentru postul de director economic și trei candidați pentru funcția de director tehnic. „Mă aștept la această selecție, să nu fie corectă, ci foarte corectă. Eu, în calitatea de membru în Consiliul de Administrație, am și discutat, am solicitat domnului primar, pentru a fi o transparență totală și niciun fel de suspiciune, ca această selecție să se desfășoare într-o sală din cadrul Primăriei Târgu Jiu care să fie echipată cu aparatură video și audio și tocmai pentru că sper că va fi o soluție foarte corectă”, a spus actualul șef al Transloc, Vasile Căilean.

Primarul Marcel Romanescu nu vede nimic greșit în faptul că și-a depus dosarul de candidatură și Mihai Paraschiv. L-a avertizat totuși că nu va fi o muncă ușoară, dar s-ar bucura să-l știe în fruntea Transloc. „Eu nu pun pe nimeni. Este o societate în subordinea Consiliului Local, iar comisia de selectare nu am stabilit-o eu. Comisia stabilește candidatul care câștigă acel concurs. Că m-aș bucura să am un partener cum e Mihai Paraschiv la Transloc, da, că îl știu un tip profesionist, este un om tânăr care se gândește la viitorul lui. Orice lucru bun făcut la Transloc îl avantajează mai ales că vine din mediul politic, este o persoană publică. Orice activitate de proastă calitate i-ar aduce dezavantaje pe viitor. Își asumă un mare risc. El știe foarte bine”, a declarat Marcel Romanescu, la Sud FM. (A.A.)

Vizualizări: 2,299

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: