Posturi de director, scoase la concurs

Posturile de conducere de la nivelul Transloc Târgu Jiu au fost scoase la concurs. Se caută director general, director tehnic și director economic. Cum era de așteptat, actualul șef al societății de transport în comun, Vasile Căilean, a depus și el documentele pentru a candida pentru funcția de director general.

Decizia sa a fost aspru criticată de sindicalistul Vasile Brânzan care susține că angajații societății nu-l mai doresc în fruntea Transloc.

Până la sfârșitul lunii septembrie, societatea Transloc va avea o nouă conducere. Demersurile pentru ocuparea celor trei posturi au fost demarate deja. Actualul director, Vasile Căilean, nu vrea să renunțe la conducerea societății așa că s-a înscris la concurs, veste de care unii salariați nu s-au bucurat prea mult.

“Incredibil, dar adevărat! Directorul general al S.C.Transloc S.A. Târgu Jiu s-a înscris la concurs pentru aceeaşi funcție după ce a dus societatea într-un stadiu de degradare mizerabil de-a lungul a 21 de ani de directorat. Ceea ce nu ştie domnia sa e că majoritatea salariaților nu-l mai doresc în curtea societății, deoarece an de an şi-a ,,îndeplinit" criteriile de performanță”, a fost reacția lui Vasile Brânzan, lider de sindicat în cadrul Transloc.

Prima etapă este eliminatorie. Aceasta constă întocmirea listei lungi, a listei scurte și depunerea declarației de intenție de către candidații aflați pe ultima listă.

Cea de-a doua etapă este analiza și notarea declarației de intenție și ultima etapă a concursului este un interviu. Pe 2 septembrie este termenul pentru definitivarea listei scurte după înscrierea candidaților.

Urmează depunerea declarației de intenție și pe 25 septembrie este programat interviul. 

Vizualizări: 3,312

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: