Cal izbit în plin de o Ambulanţă

Toate nenorocirile de pe şoselele din Gorj şi nu numai, provocate de animalele lăsate la voia întâmplării, mai ales pe drumuri naţionale sau europene, nu par să-i fi speriat câtuşi de puţin pe proprietarii de cai, care continuă să îşi lase cabalinele să zburde pe asfalt ca prin Vestul Sălbatic. Numai norocul a făcut ca o nenorocire să nu se întâmple ieri noapte la Pişteştii din Deal, unde o ambulanţă a Serviciului Judeţean Hunedoara a dat în plin într-un astfel de cal, animalul murind imediat după impact.

În salvare se afla echipajul medical şi o pacientă de 21 de ani din Lupeni, care era dusă acasă după ce fusese luată de la Bucureşti. Fata suferea de cancer în formă terminală, fiind luată de la spital de către rude doar pentru ca să-şi dea sufletul în casa în care a crescut. Putea să-şi găsească sfârşitul pe coasta de la Pişteştii din Deal, însă a mai avut şansa de a trăi pentru a ajunge la cei dragi. Norocul său, ca şi al personalului medical, l-a reprezentat centura de siguranţă, care şi-a dovedit şi de această dată utilitatea.

Toate persoanele din ambulanţă, trei la număr, s-au ales mai mult cu sperietura din impact, decât cu răni grave. Maşina salvării a fost însă grav avariată pe partea dreaptă, o altă ambulanţă fiind adusă din Hunedoara pentru a prelua pacienta şi a o duce acasă, la cei care o aşteptau pentru a petrece ultimele sale clipe de viaţă împreună. Poliţiştii au deschis o anchetă în încercarea de a vedea cine este proprietarul calului, fiind puţin probabil însă că persoana respectivă va fi identificată şi trasă la răspundere.

Vizualizări: 206

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: