Călin Cojocaru, în negocieri să preia ACS Viitorul Târgu Jiu

Formația din Liga 2 care joacă la Târgu Jiu, ACS Viitorul, schimbă din nou antrenorul. Numele vehiculat pentru a prelua echipa, care a fost pregătită în prima parte a sezonului de Florin Stîngă, este cel al timișoreanului Călin Cojocaru, fost antrenor la Viitorul Dăedști până în luna noiembrie 2022 și fost antrenor la Pandurii.

După ce sezonul trecut a schimbat de șapte ori antrenorul, sezonul acesta formația susținută de Nicolae Sarcină părea să aibă oarece stabilitate la nivel de bancă tehnică. Doar o singură dată a schimbat antrenorul în tur, dar după o săptămână a revenit fostul tehnician Florin Stîngă.

Acum se pare că va avea loc o nouă schimbare și de antrenamente se va ocupa fostul antrenor de la Viitorul Dăești, Călin Cojocaru, un antrenor mult mai statornic care la Pandurii a rămas mai bine de doi ani. Timișoreanul a fost antrenor principal și la Pandurii, înainte ca echipa să ajungă în Liga 4 și a plecat în 2021, antrenând ulterior pe Viitorul Dăești. O serie de jucători pe care Cojocaru i-a pregătit la Pandurii se află acum la ACS Viitorul, acesta fiind un avantaj pentru noul tehnician.

Nu se știe încă dacă Florin Stîngă mai rămâne în cadrul clubului pentru că nu a fost comunicat nimic oficial de către formația de Liga 2 care are deficiențe mari la acest capitol iar fostul tehnician nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere.

Vizualizări: 977

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: