Călinoiu: ”Decizia este a majorității”

Ion Călinoiu, președintele executiv al PSD Gorj, nu este sigur pe locul I la Senat. Acesta a declarat, joi, că decizia va fi a majorității și că scopul Partidului Social Democrat este acela de a promova tinerii din formațiune. Cât despre intenția lui Laurențiu Ciurel, Călinoiu a spus că oricine dorește poate să-și exprime opțiunea.

Rep. : V-ați depus candidatura.

I.C: Mi-am depus candidatura, miercuri, în jurul prânzului.

Rep.: Pe ce criterii se vor stabili locurile pe lista pentru parlamentare?

I.C: În calitate de candidat, nu o să-mi permit să stabilesc eu criteriile. Criteriile vor fi stabilite de Comitetul Executiv Județean în baza unei analize și bineînțeles, cel mai important lucru va fi acela de a desemna candidații cu șansele cele mai mari de a aduce voturi încât să ne îndeplinim obiectivul.

Rep.: Sunteți sigur pe locul I la Senat?

I.C: Niciodată nu am luat o decizie personală când e vorba de a respecta decizia majorității. Ce va decide majoritatea, acea măsură se va pune în practică. După cum bine știți, de fiecare dată PSD, indiferent de alegeri, a promovat tineri, femei, și o va face și de data aceasta, acest lucru este foarte important.

Rep.: Despre intenția domnului Ciurel de a candida, ce spuneți?

I.C: Vom vedea, orice membru de partid are dreptul să candideze. El a fost suspendat din PSD, probabil se poate reactiva. Nu știu dacă a depus cerere de reactivare. N-are nimeni niciun fel de piedică în depunerea intenției de a fi candidați la Parlament, problema e după aceea.

Vizualizări: 407

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: