Claudiu Manta: Pe lista PSD Gorj trebuie să fie şi un tânăr

Liderul tinerilor social-democrați din Gorj, Claudiu Manta, ar putea fi propunerea TSD Gorj pentru lista de candidaţi la alegerile parlamentare. Acesta a revendicat un loc pe listele PSD de la parlamentar, invocând o declaraţie a lui Liviu Dragnea. Într-un interviu la Radio Infinit, Manta a spus că își dorește să candideze dar că mai sunt și alți tineri capabili ce ar putea să fie propuși. Manta îşi doreşte un post “semi-eligibil”, adică cu şanse, sau mai mult noroc, ca la redistribuire să prindă un mandat de parlamentar.   

Reporter: Sunteți pe lista PSD la alegerile parlamentare?

Claudiu Manta: Eu îmi doresc ca un membru al organizației de tineret să fie pe listă. Pentru că Liviu Dragnea a ieșit și a spus foarte clar: pe listele PSD vor fi mulți tineri pregătiți și multe femei, pentru că PSD promovează tinerii. Acum, nu știu dacă eu sau un coleg de-al meu vom fi pe listă. Îmi doresc foarte mult acest lucru.

Rep.: O să depuneți intenția de a fi pe această listă?

C.M.: Da, vă repet. Nu neapărat a mea intenția de... cât îmi doresc un tânăr. Petru că sunt tineri poate mai bine pregătiți decât mine în Partidul Social Democrat, pregătiți pentru ceea ce înseamnă rigorile unei funcții de parlamentar.

Rep.: Dacă nu luați postul?

C.M.: Dacă nu luăm asta este. Noi ne dorim un loc semi-eligibil. Decizia se va lua în mod democratic. Vom avea o ședință la nivelul organizației de tineret. Cel mai bun va fi susținut. Mergem în cadrul comitetului executiv și acolo se va vota. Decizia o vom lua împreună în urma consultărilor. Decizia va fi una democratică, toți membrii comitetului executiv, în jur de 100 de persoane, ne vom strânge și vom stabili ordinea pe listă. Mi-aș dori ca și alte partide să facă așa. Să încerce să promoveze tineri.  

Vizualizări: 2,112

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: