Călinoiu face farse ziarului Pandurul de 1 aprilie

Două pagini de minciuni a dat publicităţii astăzi Consiliul Judeţean Gorj, în replică la câteva articole publicate de Pandurul în ultimele zile. "Precizările" sunt semnate Compartiment Managementul documentelor, Promovare imagine, comunicare, IT.

Citeşte şi:

Primarii gorjeni, cenzuraţi de Călinoiu

Bugetul primăriilor, pe arcuşul „Doinei Gorjului“

Lăutarii lui Călinoiu înghit 20 de miliarde din bugetul judeţean

Şoferul lui Călinoiu, patronul unei firme de taxi

Opt şoferi la dispoziţia lui Călinoiu

Armata de funcţionari plătiţi din banul public să-i facă imagine lui Călinoiu s-a revoltat pe faptul că Pandurul a comparat alocaţiile bugetare de zeci de miliarde de lei vechi pe care le primeşte Ansamblul "Doina Gorjului" cu frimiturile aruncate primăriilor. Lăudătorii lui Călinoiu susţin în cele două pagini că Pandurul lansează astfel de atacuri editoriale "la adresa persoanelor care se opun unui regim politic totalitar" (!!!).

Îngrijoraţi că nu a citit toată lumea articolele din Pandurul, specialiştii în imagine ai lui Călinoiu au reluat în comunicat toate acuzaţiile aduse la adresa preşedintelui CJ Gorj, semn că aceştia nu au nici măcar noţiuni elementare cu privire la meseria pentru care sunt plătiţi. «Pentru cei care nu citesc ziarul Pandurul, reamintim câteva dintre ultimele titluri în care instituţia Consiliului Judeţean Gorj a fost amintită în contexte tendenţioase»... bla, bla, bla, scriu meseriaşii care au în grijă relaţia cu presa. Le recomandăm cartea "Relaţii publice - manual pentru începători", să afle şi ei că doar începătorii fac greşeala de a prelua în comunicate acuze la adresa instituţiei a cărei imagine o gestionează, pentru a le afla şi cei care nu le-au citit. În rest, comunicatul este plin de mitocănii, la care nu vom face referire, deoarece consilierii de imagine ai lui Călinoiu folosesc un limbaj la care redacţia Pandurul nu se coboară.

Vizualizări: 113

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: