Pesedist înlăturat din AGA de la Edilitara

Social-democratul Mihai Gherghe va părăsi acţionariatul Edilitara Public SA, societate al cărei unic acţionar este Consiliul Local Târgu Jiu. Gherghe a trebuit să renunţe la calitatea sa de membru al Adunării Generale a Acţionarilor, urmare a unor modificări legislative, a explicat directorul Edilitara, Alexandru Zaharia. „Așa este legea, conform noilor reglementări trebuie să fie numai doi acţionari. Au fost trei. Domnul Gherghe a fost ultimul venit, primul plecat”, a declarat directorul Alexandru Zaharia.

Din AGA de la Edilitara Public SA mai fac parte consilierii locali Luca Liliana și Ștefan Constantin, ambii social-democraţi. Aceștia nu sunt remuneraţi.

Mihai Gherghe a fost numit în AGA în urmă cu circa un an, când s-a schimbat acţionariatul. Iniţial, și sindicatul avea acţiuni, fiind acţionar minoritar, dar a vândut partea sa de acţiuni Consiliului Local Târgu Jiu. Astfel, Gherghe, care este consilier local PSD, a preluat locul lăsat liber de liderul sindical de la Edilitara Public SA.  Mihai Gherghe este directorul executiv al Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară „ADIA” Gorj.

Vizualizări: 1,278

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: