Călinoiu s-a instalat în biroul de la Ape: Nu am venit să vă supăr!

Ion Călinoiu, fostul președinte al Consiliului Județean Gorj, s-a instalat în funcția de director al Serviciului de Gospodărire a Apelor (SGA) Gorj, deși această activitate nu are aproape nimic în comun cu pregătirea sa în domeniul agriculturii.

Marți a fost prima zi în noul birou. Călinoiu i-a convocat la ședință pe subalternii săi pentru a cunoaște problemele instituției. Pentru moment, Călinoiu va conduce interimar SGA Gorj, urmând să fie organizat și concurs pentru funcția pe care o ocupă. „Am rămas în Gorj într-un domeniu destul de important în județul nostru. Avem o rețea hidrografică foarte importantă și trebuie să o gospodărim bine. Este un colectiv profesionist și cu oameni deosebiți. Ne vom rezolva problemele legate de activitățile programate din acest an și gândim o serie de lucrări noi ca riscul în rețeaua hidografică a județului să fie cât mai mic”, a declarat Călinoiu, după prima zi de muncă la SGA.

„Nu fac niciun pas înapoi”

Marți dimineață, Călinoiu și-a cunoscut subalternii și le-a promis că nu a venit să-i supere. „Îmi doresc schimbări în bine. Am avut o întâlnire cu directorul regional. Am avut o întâlnire cu șefii de birouri și compartimente. Le-am spus că nu am venit să-i supăr și să ne înțelegem, pentru că asta e cheia succesului. Eu îmi asum responsabilitățile și nu fac niciun pas înapoi”, a mai declarat Călinoiu.

Până marți, Ion Călinoiu a fost consilierul personal al președintelui Consiliului Județean, Cosmin Popescu. Postul a rămas, pentru moment, vacant. Cel care i-a găsit post de director lui Călinoiu este senatorul Florin Cârciumaru care nu s-a mai sfiit să declare, public, faptul că i-a identificat fostului său coleg de partid mai multe funcții de conducere în ciuda faptului că posturile publice se obțin prin concurs. „Domnul Călinoiu are în spate atâţia şi atâţia ani de conducere în administraţie, în diferite activităţi, şi sunt sigur că se va descurca foarte bine pe noua funcţie. Din punctul meu de vedere este un câştig pentru această direcţie”, declara, zilele trecute, senatorul Florin Cârciumaru.

Vizualizări: 3,233

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: