Călinoiu, singurul politician huiduit la mitingul minerilor

Numele preşedintelui Consiliului Judeţean Ion Călinoiu a fost pe buzele miilor de mineri din Piaţa Prefecturii. Acesta a fost singurul politician huiduit de mineri. Liderii angajaţilor din CE Oltenia au amintit de declaraţia lui Ion Călinoiu referitoare la faptul că mai sunt bani doar pentru o lună, dar şi la cea în care sugera că salariile în companie vor fi 1000 de lei. "Acest Călinoiu spune că minerii şi energeticienii să îşi imagineze cum este să trăiască cu salarii de 1.000 de lei, că e mai bine decât fără loc de muncă. Jos Călinoiu, Jos Ciurel", striga liderul Constantin Mitrescu împreună cu mulţimea.

calinoiu_faliment

Călinoiu a fost menţionat şi pe pancartele minerilor şi energeticienilor. Două dintre mesaje sunau aşa: "Călinoiu şi Ciurel, falimentul Gorjului!"  sau "Călinoiu, conducătorul mafiei gorjene".

Călinoiu nu a fost însă ieri în judeţ şi deşi a fost strigat de mii de gorjeni nu a putut să dea ochii cu aceştia. Aşa cum a anunţat pe Facebook, Ion Călinoiu a fost prezent la Sala Palatului la un spectacol susţinut de Doina Gorjului. (M.B.)

Vizualizări: 183

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: