Călinoiu: Victor Ponta plânge după PSD

Pesediştii gorjeni sunt destul de prudenți în a-l critica pe fostul lor coleg de partid Victor Ponta, pentru că nu se ştie ce vremuri vin. O face însă un om dat afară de PSD, Ion Călinoiu, care a fost ani la rând omul de bază al fostului premier în Gorj.

Fostul preşedinte executiv al filialei de la Gorj, Ion Călinoiu, a lansat un atac la adresa fostului lui coleg de partid, Victor Ponta. „În continuare Victor Ponta plânge după PSD, partid care nu l-a alungat, el a plecat. Asta rezultă din tot ce face el acum, văicăreală totală”, a spus Călinoiu la Radio Infinit. Călinoiu a rămas şi el pe dinafara partidului, după ce a candidat independent la parlamentare când a fost scos de pe lista partidului.

Călinoiu spune că nu a fost căutat de Ponta pentru proiectul Pro România. „Eu cred că nu a îndrăznit să mă caute, că ştia că refuz o asemenea propunere. Eu refuz nişte căi care nu par tocmai fireşti şi normale”, a mai spus Călinoiu. Acesta crede că intenția lui Ponta este de a distruge PSD din afara partidului, după ce nu a reuşit din interior.

Năstase: „Calităţile lui au fost depăşite de defecte”

Omul care l-a creat pe politicianul Victor Ponta vorbeşte şi el despre lipsa de loialitate a acestuia. Este vorba de Adrian Năstase, care l-a taxat pe fostul lui protejat într-o emisiune de televiziune: „Ponta are calităţi extraordinare de om politic, dar nu ştiu dacă are calitatea de a fi loial. Asta e problema lui Victor Ponta. Calităţile lui au fost depăşite de defecte. Un om politic trebuie să ştie să aştepte. O organizaţie de pensionari de la Baia Mare n-a vrut să intre în sediu până când n-au fost date jos pozele cu Ponta. Nu ştiu dacă Ponta va reuşi să treacă peste proba de caracter“. 

Vizualizări: 864

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: