Directorii CEO, cu girul PSD

Președintele PSD Gorj, Florin Cârciumaru, a spus într-o emisiune televizată că i s-a cerut girul pentru numirea lui Constantin Bălășoiu în Directoratul Complexului Energetic Oltenia. „În ceea ce privește numirea în comitetul director a domnului Bălășoiu, pot să spun că sunt unul din cei care au fost întrebați și am fost de acord, pentru că îl cunosc pe acest om. Este un bun profesionist și chiar merită să fie în comitetul director un asemenea om. Am fost întrebat și am fost de acord ca domnul Burlan să vină din nou în cadrul CEO, pentru că este de asemenea un specialist. Din păcate, la ora actuală, atât în minerit, cât și în energie numeri specialiștii pe degete”, a spus Cârciumaru la TV Sud. „Este dreptul omului să fie reangajat, nu mă puteam eu opune să fie reangajat”, a adăugat Cârciumaru cu privire la Daniel Burlan.

Florin Cârciumaru așteaptă să vadă care este poziția ministrului Energiei cu privire la Daniel Antonie, membru în Directoratul CE Oltenia condamnat în primă instanță pentru abuz în serviciu. „Noi mergem în continuare pe susținerea domnului Antonie în comitetul director, până la urmă cuvântul final îl va avea justiția”, a spus Cârciumaru.

Teoretic, membrii Directoratului CE Oltenia sunt selectați de o firmă de recrutare, în baza Ordonanței 109 privind guvernanța corporativă. (A.A.)

Vizualizări: 2,845

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: