Ce costuri implică petrecerea Sărbătorilor Pascale la pensiunile din Gorj și ce opțiuni sunt oferite turiștilor?

Cu numărătoarea inversă până la Sărbătorile Pascale în desfășurare, administratorii pensiunilor din Gorj și-au pregătit deja ofertele pentru turiștii care doresc să le petreacă aici. Prețurile variază în funcție de pensiune și de alegerea turiștilor în ceea ce privește masa de Paște.

După ce Guvernul a anunțat șase zile libere pentru bugetari în perioada sărbătorilor de Paște, pensiunile s-au mobilizat rapid și au venit cu diverse oferte. Prețurile nu sunt însă accesibile pentru toate buzunarele. De exemplu, pentru trei nopți de cazare fără masă, două persoane plătesc peste 1.000 de lei, iar dacă doresc și masă, costurile se dublează.

La o pensiune din Baia de Fier, se organizează un concurs de ciocnit ouă de gâscă pentru turiști.

Pensiunea "La Scoabă" din Baia de Fier vă invită să petreceți timpul alături de noi. Vă așteaptă veselie, jocuri și multă voie bună, inclusiv un concurs de ciocnit ouă roșii de gâscă! Prețul pentru o cameră pe noapte este de 350 de lei și oferta este valabilă pentru un grup de 16 persoane cu o ședere minimă de trei nopți. Micul dejun este disponibil la cerere, iar turiștii pot să-și pregătească propria masă de Paște.

În comuna vecină, Bumbești-Pițic, pensiunea "La Conacul lui Patrik" oferă pachete all-inclusive la prețul de 450 de lei de persoană pe noapte. Această ofertă include cazare și preparate pentru vegetarieni. Și aici, se impune o ședere minimă de trei nopți.

În Comuna Polovragi, unde mii de oameni vin la Slujba de Înviere de la mănăstire, prețurile pentru o noapte de cazare încep de la 150 de lei de persoană și pot ajunge până la 400 de lei pentru unitățile care oferă pachete all-inclusive.

Vizualizări: 1,544

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Călătorii:

Citește și: