Călinou şi Dian Popescu, candidaţi la Consiliul Judeţean

Partidele politice îşi stabilesc de pe-acum candidaţii pe care-i vor susţine la funcţiile importante ale judeţului. Lucrurile sunt şi mai grele în alianţa USL unde fiecare partid va desemna câte un candidat, dar până la urmă doi trebuie să renunţe. Spre exemplu, la Consiliul Judeţean va candida din partea PSD Ion Călinoiu, Comitetul Executiv decizând deja acest lucru. La PNL printre candidaţi va fi preşedintele Dian Popescu, iar la PC evident Ilie Petrescu, dar care va fi candidatul USL.

Preşedintele liberal, Dian Popescu, continuă să declare că cel care iasă cel mai bine în sondaje va candida din partea USL. Cert este că Ion Călinoiu va fi primul în sondaje, dacă aşa se va face departajarea, măcar pentru că este de câţiva ani în fruntea Consiliului Judeţean.

Deputatul PSD Vasile Popeangă a anunţat, în emisiunea Interviurile Infinit FM, că, pentru a nu se mai lăsa loc la speculaţii, Comitetul Executiv a decis ca actualul şef al judeţului, Ion Călinoiu, să fie susţinut pentru un nou mandat, în 2012. Prin urmare, Călinoiu urmează să fie introdus în sondajele de opinie pe care USL-ul le va face în judeţ.

Călinoiu, din partea PSD, Dian Popescu din partea PNL şi Ilie Petrescu, liderul conservatorilor, vor fi mai întâi sondaţi în rândul gorjenilor, politicianul cu cel mai mare procent urmând să fie desemnat candidat al USL pentru cea mai importantă funcţie în judeţ.

Preşedintele Dian Popescu nu comentează hotărârea social-democraţilor de a-l susţine pentru un nou mandat, pe Călinoiu. Anunţă, însă, că în sondajul USL va fi trecut el, şi, posibil, şi alţi colegi liberali plus preşedintele Partidului Conservator, Ilie Petrescu.

Vizualizări: 100

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: